Klubbmästerskap x2

Den här veckan har jag hunnit med hela två klubbmästerskap.
 
Först ut var nattorientering i torsdags.
Banan skulle vara 3,3 km fågelvägen tror jag, jag tog mig runt på 52 minuter.
Det går inte så snabbt med andra ord.
Men nu sprang vi ju faktiskt i mörkret, så jag höll mig till lite större vägar då det är väldigt svårt att hitta stigar i mörkret. Men min nya pannlampa fungerade helt okej iallafall.
 
 
Och idag har det varit boxtävling med Crossfiten.
Jag är verkligen inte någon tävlingsmänniska, noll pannben typ. Jag gör det enbart för att jag tycker det är kul,
och så älskar jag att halvvägs in ifrågasätta varför jag utsätter mig för sånt här, och att faktiskt slutföra det jag håller på med. Typ som förra helgen då jag sprang 22,5 km genom mest vattenkärr och lera, det älskar jag.
Iallafall tog vi oss till final, och så fick jag nytt PB i marklyft (TRESIFFRIGT) så jag är mycket nöjd med dagens prestation.
 
 
 

Nylästa böcker

Nu har jag läst mera böcker. För jag gillar att läsa, typ mer än att se på teve.
 
 
Agatha Christie - Ridå, Hercule Poirots sista fall
 
En klassisk Agatha Christie historia med ett mord, en samling misstänkta och en twist på slutet. Jag älskar som sagt Agatha Christie. Och detta är faktiskt den första boken om Poirot jag läser (bara sett serien), så det var ju knäppt att det blev den sista.
 
Svetlana Aleksijevitj - Kriget har inget kvinnligt ansikte
 
Svetlana vann Nobelpriset i litteratur 2015. Och den här boken är verkligen fantastisk och intressant. Det är en massa korta historier från Andra Världskriget från sovjetiska kvinnor som var med och stred i kriget. Den här boken kan jag verkligen rekommendera, det är så galet att allt har hänt på riktigt.