FYI

Ifall någon undrar vad jag gör när jag är ledig.
Häromdagen frostade jag av mitt frysfack också. Min kyl har blivit alldeles för kall nu.
Snart hade jag tänkt pröva ett pass Campuscross, med förhoppningen om att det ska vara hårt. Afropowerdansen igår var i mesigaste laget.

Per-spektiv

Kanske ni har sett den nya serien "Mammor och minimodeller"?
Där en av mammorna valt att börja raka benen på sin 9-åriga dotter, eftersom dottern vill ha släta ben.
.
Efter att ha umgåtts en massa med min Per har jag fått nya perspektiv på det här med just benrakning. Jag har nämligen insett att jag ju inte har särskilt mycket att raka bort!
.
(Någon borde låta den där 9-åringen få klappa lite på sin pappas smalben och säga att hennes egna inte är släta.)
.
Men ikväll KANSKE jag gör det, får se vilken balklänning det blir på festen först ;)
Mina jello-shots är på kylning, hoppas de stelnar snart!

Träning

Jag har kommit in i en riktig träningsperiod nu (eller den började faktiskt långt innan jul). Men det är så kul när man börjar märka resultat (för det tar ju ett litet tag), att man orkar lyfta tyngre vikter och springa snabbare. En riktig motivationshöjare!

Igår var jag på ett introduktionspass för Teamcycling (spinning), så nu vet jag hur man ställer in cykeln i rätt höjd osv. Så jag får se till att gå på ett pass någon dag. Själva cyklingpasset vi körde efteråt var så kort att jag inte blivit avskräckt ännu!
I morse blev det en sväng på gymmet bara eftersom jag ska på jobb ikväll. Det var fullt av damer i matchande t-shirts där. Det tyckte jag var lite kul.
Kolla förresten in mina nya promenadskor! Jag reafyndade dem på New Look för ca 200kr. Jag vågar dock inte använda dem ännu för det är så halt ute. Platåsulan ska alltså ge extra benträning när man är ute och promenerar.