Löpning

Igår sprang jag lidingöloppet på 3 timmar och 18 minuter!
Precis som typ alla andra jag hört prata om loppet så tycker jag att starten var alldeles för trång, första kilometern hade jag en snittid på 9:52/km, alltså promenadfart!
Så jag kommer antagligen anmäla mig till nästa år också och hoppas på en bättre startgrupp!
I övrigt så la jag alldeles för mycket krafter på att försöka tränga mig förbi folk den första milen och hade ont i kroppen redan halvvägs in i loppet, så sista milen visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag höll nästan på att börja lipa när det var bara upploppet kvar eftersom det var så skönt att det snart var över.
Men det var roligt också!
 
Idag är mina leder arga och jag vaggar fram som en gammal tant. Hoppas det går över snart, för jag har köpt så mycket nya träningskläder som jag vill ut och springa i helst genast!
 
 
Löparjacka från Stadium Outlet och ett par vad-sleeves som jag köpte igår.
Ett par nya löparskor står överst på önskelistan nu. Svårt att bestämma mig vad för typ jag vill ha, jag spanar in ett par IceBug trailskor, då de tydligen ska ha bästa greppet om jag vill ställa upp i någon Tough Viking nästa år, eller om jag ska satsa på ett par mer dämpade skor och anmäla mig till Stockholm Marathon kanske...
 

Kitchentoolfreak

Som det kanske framkommit här innan är jag en riktig köksmaskinsnörd. Det finns tekniknördar som kan allt om alla nya telefoner, och så finns det jag som regelbundet hittar nya köksmaskiner jag vill testa. Nästan lite skämmigt eftersom mycket blir testat en gång innan det mest blir stående att samla damm (yes, I'm thinking about you degblandaren, spiralizern, glassmaskinen, kapselmaskinen och juicemaskinen).
Min absolut bästa apparat är crock-poten som jag regelbundet marknadsför i lunchrummet på jobbet.

Iallafall hamnade en ny diskmaskin överst på listan igår (kanske inte en köksmaskin kanske du tänker nu men: http://www.svd.se/nya-trend-laga-mat-i-diskmaskinen) eftersom den gamla började strejka.
Annars hittade jag en bild på en airfryer på instagram häromdagen som såg spännande ut, alltså en fritös med minimalt olja. Och en kaffekokare med timer vore inte helt illa (kanske på riktigt befogat att unna sig, verkar kosta typ 500spänn).

Och, kanske inte en apparat, men jag har sparat flera varianter av Donut-formar på wish. Om man vill laga ex. Paleo-donuts så bakar man dem i form i ugnen istället för frityr, då behövs en form. Det ska jag nog klicka hem...

Nätshopping-tips

Tänkte bara tipsa om min senaste nätshopping!
För jag har gjort så himla bra fynd!
 
Bulkpowders
Jag gillar att äta banan med mandelsmör på. Nötsmör i sig kan smaka ganska strävt och tråkigt, men det är supergott i kombo med frukt!
Kung markattas på coop är visserligen top notch i smak och konsistens, men 60 spänn för en pytteburk känns lite motigt.
Så jag köpte ett helt kilo för 170 spänn från Bulkpowder, helt ok! De hade några varianter med choklad som jag överväger att pröva nästa gång, inte så paleo kanske....
 
Säljer ut restlager och varor med kort datum osv. Jag köpte kokosfett, mandelmjöl, d-vitaminbrus, ingefäraextrakt och en pocketbok (Konsten att vara kvinna av Caitlin Moran♥). Något förslag på hur man ska äta ingefäraextraktet? Passar det i kaffe?