Grown up

Idag fyller jag år. Det har jag firat med studier. 


Här sitter per och studerar.
Och bakom hänger min födelsedagspresent! Precis en sån tavla jag ville ha! Inte helt lätt att få den att hänga rakt.
Jag känner nästan att jag överansträngt min gamla hjärna för idag snart, och börjar se fram emot att dricka en cocktail på pinchos, som är restaurangen jag bokat bord på ikväll. 

Ett år närmare pension och helg sju dagar i veckan? Nja, än så länge räknar jag inte ner. 

Run like crazy

Ja, nu börjar det bli dags att springa galet mycket.
Förutom lidingöloppet som jag anmälde mig till redan i höstas (30km) så anmälde jag mig nyss till Action Run!
Det liknar Tough Viking, med skillnaden att vi slipper åka bort och bo på hotell (och så skippar de elhindret!).
Action Run infaller helgen innan Lidingöloppet, så det blir inte mycket vila mellan. 
Det blir att packa löparskorna på semestern... (jag har hört att det kan vara lite bergigt i Grekland - perfekt!)
 
Faktum är att vi varit ut och sprungit redan idag. Dagsformen var inte toppen... Men lite gladare blev jag att hälsa på kossorna i oset. Alltför nära den här sötnosens mamma vill jag dock inte komma, då springer jag verkligen som en galning!
 

Mindful

Jag var på en föreläsning i mindfulness på jobbet häromdagen. Den var intressant men lite... töntig. Jag håller med rösterna jag hört i efterhand att det hade varit intressantare att fokusera mera på vetenskap och mindre "tyck- och tänk".
 
Jag kan annars tycka att mindfulness är något man borde praktisera oftare. Grejen är bara att det är sjukt energikrävande, tycker jag. Om man ska orka intressera sig för precis allt som händer runt omkring behöver man nog sova lite oftare än en gång om dygnet. Dessutom är det så himla roligt att leva lite i framtiden och planera in en massa roligt.
 
Bland annat bokade vi flyget till årets semester idag. Förra året blev det ingen semester eftersom jag sommarjobbade, så det här är vi sååå värda. Vi tänker åka runt till några grekiska öar, så vi har några hotell att boka också innan allt är klart.
 
Något jag inte ser fram emot så himla mycket, men tar upp mycket tankeverksamhet, är uppkörningen, som närmar sig skitfort! Är lite avis på mina yngre syskon som slapp undan dubbelfiliga rondeller och motorvägspåfarter när de körde upp. Kanske läge att ta upp mindfulnesspraktiserandet på riktigt ändå, här kan det ju faktiskt komma till nytta.