#Dagsattladda

 
Tänkte springa vårruset ikväll, så nu är det hög tid att ladda!
Har med tidtagning i år för att få ställa mig längst fram, haha. Blev liiite för mycket kryssande mellan tanter med gångstavar förra året :)
Anmälde mig att springa med mitt gym också, roligare med ett lag! Förra året var jag helt själv och då får man ju ingen picknick.
 
Hamnade mittemot en så kul tjej på tåget hem också. Hon hade nog någon slags handikapp, men kul att småprata på vägen hem och få hennes syn på saker och ting. Annars är det en tjej som började samtidigt som mig som också åker tåg till Örebro jag brukar prata med under de väldigt snabba 18 minuter jag tågpendlar. Måste nog cykla till jobbet någon gång så fort jag fixat en bättre cykel. Fredagmorgnar kanske, då jag inte längre har tid att gå på spinning.
 

News

Som sagt började jag på nytt jobb i måndags!
Sommarjobb, där jag ska lära mig att lägga in tåg i datorn. Inte det lättaste, hittills har jag mest tittat på och inte fattat så mycket, haha. Men efter sex år på högskola är jag ju lite av ett proffs på att lära mig komplicerade grejer, så det här fixar sig nog snart! 
 
Per är i Grekland på konferens så jag blir ensam hemma ett par dagar. Kommer inte att få tråkigt då jag ska arbeta med min uppsats. Jag är så nära mållinjen, så jag tänker inte låta ett jobb komma ivägen mellan mig och min examen. Tyvärr har vi programmerat en massa matematiska beräkningar och hittar nya fel varannan dag....
 
Så just nu är jag en busy girl! 
 
 
 
 
 
 
 

I eat like a family of 10!

 
Notera att OLW räknar 30 g chips som en portion. En påse är 300 g. 
Någon som på allvar tror att en enda chipspåse skulle räcka till 10 personer, om alla äter en portion var?
Skulle inte tro det va.
 
Möjligen skulle man kunna räkna en portion som 150 g - 780 kcal för jag tycker att dela en påse på två personer är rimligt. Men folk vågar väl inte köpa påsen om de tror att de blir tjocka av att äta den..... haha