Starfish sleeping

Jag är ensam hemma ikväll, det händer inte särskilt ofta. Per och jag har ju typ exakt samma fritidsintressen (träna och äta mat...) och umgås verkligen dygnet runt när vi är lediga, så det är tur att vi iallafall inte jobbar på samma ställe, haha!
Så jag måste säga att jag, som är lite mer av en ensamvarg tycker det är ganska skönt att få sova mitt i sängen, kissa med toadörren öppen och välja kanal på teve ibland.
 
Iallafall började jag med att hämta ut lite nytt från tradera som kommit med posten efter jobbet.
 
Hunkydoryklänning fyndad för under en hundring! T-shirtmodell i dubbla tyg, så fin!
 
Sedan cyklade jag iväg och sprang Blodomloppet 10 km. Jag har lite svårt för att trängas i folkmassor (snarare klaustrofobiskt än socialt) och ställde mig lite för långt bak, därför fick jag springa om en massa människor tills det lugnat sig vid 5km-markeringen. Det kändes jobbigt och jag blev lite tveksam på mina tidsmål på lidingö om en månad (men slå min tid förra året på 3.40 ska nog inte vara något problem!). 53:34 säger racetimer att tiden blev, så jag är ändå nöjd!
 
Slutligen passade jag på att laga mat som Per inte gillar. Det blev renskavsgryta!
Andra kandidater var fisksoppa (lax+torsk+räkor+saffran!!!), tonfisksallad eller lakritsglass (dreaming).
Jag brukar försöka komma ihåg att skriva i mina kokböcker när jag har provat ett recept, så jag vet om det var bra och ifall man behöver skruva lite på tillagningstider och ingredienser.
 
 
 
 
 

Hoarder

Jag försöker att inte samla på mig onödiga prylar (nåja, min garderob säger annat). Jag har bland annat nästan helt slutat köpa veckotidningar annat än när jag reser och jag sa upp glossybox när det började samlas för mycket smink på hög. Och jag köper inte klackskor längre och knappt festklänningar (fast några har det blivit som jag hittar på ursäkter för att använda).
Iallafall så kom jag på mig själv med en ny samling - kokböcker!

Blev till synes ännu en receptsamling från butiken idag - matlådor. Vi som kör paleo för tillfället... Lär bli knepigt att hitta något att provlaga.

Planerings-söndag

Den här dagen har varit väldigt produktiv hittills. Vi har kommit fram till vilka datum vi ska ansöka om semester för the south africa trip! Bokat löparbussen till lidingöloppet och bokat hotell till Helsinki tough Viking! Det är med andra ord en hel del kul på gång!

Annars försöker jag få in en vilodag i träningsschemat...

Min rumpa måste få en chans att återhämta sig från utfallssteg... Men det är bara en månad kvar till Lidingö, så per kanske lyckas lura ut mig på löpning....
Hur mycket träning är för mycket träning?
Det är liksom så kul att det är svårt att hålla sig borta.


Liknande inlägg