Starfish sleeping

Jag är ensam hemma ikväll, det händer inte särskilt ofta. Per och jag har ju typ exakt samma fritidsintressen (träna och äta mat...) och umgås verkligen dygnet runt när vi är lediga, så det är tur att vi iallafall inte jobbar på samma ställe, haha!
Så jag måste säga att jag, som är lite mer av en ensamvarg tycker det är ganska skönt att få sova mitt i sängen, kissa med toadörren öppen och välja kanal på teve ibland.
 
Iallafall började jag med att hämta ut lite nytt från tradera som kommit med posten efter jobbet.
 
Hunkydoryklänning fyndad för under en hundring! T-shirtmodell i dubbla tyg, så fin!
 
Sedan cyklade jag iväg och sprang Blodomloppet 10 km. Jag har lite svårt för att trängas i folkmassor (snarare klaustrofobiskt än socialt) och ställde mig lite för långt bak, därför fick jag springa om en massa människor tills det lugnat sig vid 5km-markeringen. Det kändes jobbigt och jag blev lite tveksam på mina tidsmål på lidingö om en månad (men slå min tid förra året på 3.40 ska nog inte vara något problem!). 53:34 säger racetimer att tiden blev, så jag är ändå nöjd!
 
Slutligen passade jag på att laga mat som Per inte gillar. Det blev renskavsgryta!
Andra kandidater var fisksoppa (lax+torsk+räkor+saffran!!!), tonfisksallad eller lakritsglass (dreaming).
Jag brukar försöka komma ihåg att skriva i mina kokböcker när jag har provat ett recept, så jag vet om det var bra och ifall man behöver skruva lite på tillagningstider och ingredienser.