Lite av det goda i livet

Ikväll har vi inlett vår karriär som vinkännare. Det är en himla tur att vi hakade på ett gäng som också ska gå kursen, annars hade vi snart varit alkisar. Men nu var vi en ambitiös grupp som använde spottkopp (eller vi spottade ut det mesta iallafall).
 
Och på tal om livets goda har jag fått guldkort på bion!
 
Det får man om man gått på bio en hel massa det senaste året, vilket jag har!
Jag har sett The Imitation Game, Interstellar, Hobbit: Femhäraslaget, Muminfamiljen på Rivieran, Hungergames 3: Mockingjay del 1, Hallonbåtsflyktingen, Gone Girl, Sex Tape, 22 Jump Street, Maleficent, A Million ways to die in the West, Godzilla, The Grand Budapest Hotel, American Hustle och The Wolf of Wall Street det senaste året enligt historiken på sf.
 

Frukost

Jag tycker det är intressant det här med vad folk tycker och tror är nyttigt, och ofta tycker man att många andra har fel. Vill minnas att de sällan har fått så många arga kommentarer som när det snackats LCHF i morgon-tv. 
 
Jag har, ve och fasa, lessnat lite på min äggröra med svamp och korv, efter att ha ätit det typ tre veckor i sträck till frukost. (Konstigt det där förresten, frukost kan folk äta samma sak varje dag och vara nöjda, men resten av dagen vill de flesta ha VARIATION, vad skiljer frukosten från lunch och middag?)
Så idag blev det detta!
 
BCAA, Frökex med avocado, korv med ost och en fettförbrännare (typ = koffein)
 

Nytt

Nu har det ryckt lite i shoppingnerven igen!
Först och främst har jag sett den nya muminmuggen på både systers och mammas instagram och kände att jag MÅSTE HA den!
 
 
 
Och så behövde jag köpa lite kursböcker på nätet, vi ska nämligen bli vinkännare här hemma.
Så då passade jag på att fylla upp varukorgen på adlibris. Bland annat med min favoritkändis stilbok, kanske kommer mina urringningar att eskalera nu, kanske inte. Och så Paolos träningsbibel, jag följer honom på instagram och han är grym.
 
 
Dessutom kom det en glossybox idag! Jag har funderat på att säga upp prenumerationen då det börjar samla sig på hög här hemma, men det här var en box med mycket intressant! Vitlök för naglarna och detox-te verkar intressant.
 
Och mitt shopping-mania slutar inte här, för jag var och fyndade sista rean på MQ i helgen. 
Förutom shopping ägnade vi ju helgen åt restaurangbesök också. Tyvärr var det slut på ostron (när är det säsong???) men råbiff blev det i varje fall, även om den knappt syns under grönsakerna.