Disco

I år tänkte vi fira nyår hemma eftersom vi inte orkade ta oss någonstans. Fast idag ska vi först ta oss till gymmet och senare matbutiken. Och inatt tänkte vi ta oss in till stan för att kolla in raketerna.
 
På gymmet blir det discopass, så jag kör everything pink och drog ett varv med krustången i håret tills jag lessnade (inte så länge, svettas antagligen ändå bort eventuell frisyr senare). 
På schemat står:

Torsdag 31 dec

”CrossFit Disco”

70 Doubleunders

60 KB snatch 24/16kg

50 Boxhopp

40 Burpee Wallball 9/6kg

30 Chest to bar

20 Ground to overhead 60/40kg

10 Armhävning m klapp

Jag kommer att dö ungefär på burpee wallball tror jag. 50 boxhopp gjorde vi på julafton också, så det ser faktiskt ganska överkomligt ut.

 


I bakgrunden skymtar en av mina julklappar också, en steghylla från Åhlens! Vet inte riktigt exakt var jag vill ställa den ännu, men sovrummet blir bra sålänge. Och så ser man faktiskt ännu en julklapp i bokhyllan, en giftbox från Bodystore. Jag har funderat på att fylla upp badkaret och ta en spakväll med mig själv hela veckan, men det är stressigt att göra ingenting.

Jullov

Det är så galet skönt att göra så lite. Vi spelar tv/dataspel, ser på film och äter saker typ. I lördags var vi en sväng och kollade in rean. Fyfan, rea är inte min grej längre, för mycket folk och för mycket lur då man ändå bara vill ha prylarna som inte är på rea.
Jag köpte iallafall löparskor.

Jag tycker asics är sjukt små i damstorlekar, dessa är 41,5, jag brukar ha 39. Men blå tånaglar är inte kul så jag väljer hellre en aningen för stor sko. Jag har läst i löparforum att många köper större skor, så det blir säkert bra.

Igår var vi ut och cyklade i snöstorm till pers farmor. Jag brukar tänka lite på min gammelmormor när vi träffar henne. Att det är tur att jag hade en så gammal jobbig tant i mitt liv, att jag lärt mig att vissa ska ha respekt bara för att de är gamla även om man inte håller med om särskilt mycket de säger...

Idag har vi bokat in lite crossfit i eftermiddag. Blir nog en promenad i nya skorna innan det och eventuellt lite yoga. Man får två gratisveckor på yogobe om man svarar på en enkät. Men det finns massvis av videos på youtube man kan följa också. Yoga är nog den träningsform som passar bäst i videoformat.

Ledig!

Jag har sett fram emot sjukt mycket att få vara lite ledig från jobbet!
Om din arbetsgivare räknar med att du ska hämta ut en guldklocka om tjugonio år så har de inte direkt bråttom med att lära dig nya saker, är väl en sammanfattning på min tillvaro...
 
Julen var bra, vi åkte hem till Pers mormor och morfar där vi inte blev särskilt många i år, men det var mysigt ändå. Jag har fortfarande inte bestämt mig huruvida jag orkar resa till Åland under ledigheten. Jag behöver vara hemma och typ sova ett par dagar först, för det tar verkligen på krafterna att ha för lite att göra (sjukt, jag vet!).
 
Jag kikade igenom semesterbilderna lite snabbt häromdagen och konstaterade att helst hade jag nog rest lite längre bort. (Edinburgh? Jag längtar alltid dit konstigt nog, hör efter med vilken gammal utbytesstudent som helst och de kan verifiera att det alltid finns en liten tillbakalängtan)
 
Men så började jag tänka på alla turister man träffar när man reser... Fy fan, jag hatar högljudda spanjorer, italienare, fransmän och typ alla andra. Särskilt spanjorer eftersom de tror att man kan resa runt hela jorden och klara sig på enbart spanska.