Statusupdate

Tänkte jag kunde uppdatera världen om min träningsstatus.
Jag har tränat lite mindre nu i sommar, dels för att jag har ett riktigt jobb om dagarna och för att gymmets öppettider är lite kortare (springa utomhus är skönast på vintern).
 
 
Har blivit lite pass, som synes.
 
Dieten har jag också fuskat med, i början gjorde det inte så mycket utan jag har stått ganska still. Det är lättare att hålla diet när man har ett jobb och blir tvungen att äta regelbundet. Men så fikar man ju en del på jobbet också... Upptäckte att vikten sakta började krypa uppåt igen förra veckan och har gjort ett krafttag för att komma igång igen.
Folk kan säga vad de vill om att alla slags dieter är lur och att man mår bäst av att äta "riktig mat", jag tror att man inte ska lyssna på andra utan hitta det som fungerar just för en själv. Det är sällan folk lever som de lär ändå.
 

.

Här var det ett tag sedan jag skrev senast. Kanske en bieffekt av att ha jobb?
Nu har jag dessutom plötsligt jobb 19 dagar i rad framöver, så jag kunde motivera ett köp av nya G-star jeans på rean igår.  Men nu får det nog vara slutshoppat.
 
Häftiga saker som hänt i mitt liv sen senast:
  • Jag har varit till Åland och sett min kusin gifta sig.
  • Jag har provat starta en bil för första gången någonsin.
 
Nu kom jag visst på att jag måste upp till station i tid och ladda pendlarkortet.
Så listan blev inte så lång.
 
 

Helg!

Äntligen helg, kan jag konstatera. 
Jag tycker visserligen att mitt jobb är rätt så kul, men det kan vara rätt utmattande när man inte kan allting ännu. Visserligen gillar jag ju sånt (hade nog varit svårt att studera så länge annars) men jag har aldrig gått en kurs där man varit tvungen att vara på plats på universitetet åtta timmar om dagen.
 
Till min glädje upptäckte jag att man kan se historieätarna på youtube häromdagen!
 
Ett program som åtminstone jag upptäckte lite för sent när det redan sänts klart. Jag gillar att lära mig nya häftiga saker såhär på ett lättsamt och roligt sätt.
Till exempel att varm öl var universalbotemedlet mot typ alla åkommor på 1600-talet lär man sig i avsnittet ovan.