Toilet travels

Jag är inte rädd för att sitta ner på offentliga toaletter, med rätta! Detta kom vi nyss fram till, att inte ens herpes riskerar man att få!


Är det för övrigt inte sjukt irriterande att folk tycks vara konstant nödiga på ex. Tåg, flyg och bussar, ja precis överallt där det är litet och trångt!

Going to greece!

Om drygt en timme är vi på väg mot Arlanda! Jag känner mig busig som inte har packat ner långbyxor eller någon tröja överhuvudtaget! (Vi märkte i Prag att det var rätt så onödig packning då det aldrig kom till användning)

Jag har fyndat små sommarkläder hemma i Sverige under dessa dagar vi varit hemma. Och tänkt att jag är lyckligt lottad som kommer att få användning av dem i år.

Denna flygning kommer inte att bli överdrivet rolig, visserligen direktflyg, men avgång 23.55 och ankomst 4.40... Hemresan ser inte bättre ut...

Jelly Frappe

Jag gillar inte frappe (kallt kaffe) men nu har jag varit på Starbucks och druckit caramel coffee jelly!
Så jag testade att göra en hemma som blev mycket likt originalet!
 
Såhär gjorde jag:
Brygg en stor kanna kaffe, häll upp en del i en mugg och ställ i kylskåpet, 
en del blandas med socker och gelatinblad (står på förpackningen hur mycket gelatin som går åt) och ställ i kylskåpet och drick en del själv medan du väntar på att det ska kallna.
Lägg en jäkla massa is (jag hade för lite) i mixern, häll sedan över mjölk och det kalla kaffet, typ 50/50, jag hade även i monin hasselnötssirap för lite sötning.
Lägg gele i små kuber i botten, över med mixen och toppa med vispgrädde!
Voila!