Amerikaner...

Hhaha, ser BÄSTA avsnittet av Wife Swap just nu.
Programmet där fruarna i två lite extrema familjer byter plats.
Den ena familjen i programmet är övertygade om att jorden kommer gå under i december 2012, så därför tycker de exempelvis att försäkringar är onödigt eftersom olyckor inte kommer att hinna hända. Och alla familjens vitvaror och elektronik är köpt på avbetalning som ska betalas först 2013, vilket de kommer att slippa eftersom jorden gått under då. Dessutom tycker de att det är befängt att deras barn ska ha fritidsintressen när de borde vara hemma och förbereda sig på en Zombie-attack!
 
 

BH

Jag brukar tänka att jag inte är det minsta intresserad av att gå ner i vikt något. För det första som ryker är ju typ brösten, och jag har verkligen inget emot att ha en lite större kupstorlek ;)
Men EN storlek kan jag nog kanske tänka mig, för H&M gör de flesta av sina kläder i pyttestorlekar. Det är så att jag undrar ibland om de inte förväxlat barn- och vuxenavdelningen?
Hur fin är inte ryggen på denna?
 
Nej, köp underkläderna från engelska sidor, där kan de göra bh-arna en storlek större utan att de ser ut att vara gjorda för en gammal tant!

Ut?

Vi tänkte gå ut på krog ikväll och klä ut oss nu när det är lite Halloween. Dock är klockan bara sju och Per ligger redan och sover. Jag är väl inte alltför pigg jag heller... tror ni det blir något?
 
Såhär såg det iallafall ut för ett par år sedan. Jag älskar den klänningen!