Semester!

Senaste veckan på jobbet har jag ägnat ungefär 80% av tiden till att skjuta upp att göra saker och 20% åt att faktiskt göra de saker jag skjutit upp (och hunnit med dem).
 
Motivationen på botten.
 
Särskilt kasst på motivationskontot var det i fredags morse då jag körde en repetition marklyft för mycket och slet upp min höftskada. Men istället för att lägga mig ner och grina genomförde jag hela passet på lätta vikter och tog två alvedon innan restaurangbesöket på kvällen, så att jag skulle kunna njuta av att sitta ner ett par timmar. Det gjorde jag också, jag åt abborre på Lilla Örebro och det var det bästa jag ätit på länge.
 
Men nu har jag semester!
Livet känns lite lättare nu och om lite drygt en vecka bär det av till Island/New York!
 

Shopping

Idag körde vi en utflykt till Vingåker. För nu har vi bil och måste hitta på ställen att åka till. :)
 
Vi lyckas rätt bra på att turas om att köra bil. 
 
Idag tog jag hemvägen. Per, som ju är man, hade gett upp shoppingen långt innan mig, så han förtjänade att få vara DJ på hemvägen, tyckte jag.
 
Jag köpte ett par billiga shorts (100 kr från whyred!), byxor från tiger (nedan), en axelbandslös bh-top och sandaler (nedan). Samt ett par skålar från Iittala, den med tuppen hade jag redan en likadan av hemma.
 
På tal om mjuka bh. Är det bara jag som hatar de här skumgummi-rundlarna som de alltid lägger in? (som man visserligen kan plocka ut) Jag fattar inte vitsen med dem. De är fula och suger upp svett (ja, de är ofta i träningskläder också). Men jag vågar liksom inte slänga bort dem ifall de har någon smart funktion jag inte fattat ännu.
 
Nu ska jag ladda mentalt inför att handla mat också.
 
 
 
 

F.K. (För kännedom)

Vårt badkarsavlopp svämmar över varje gång man duschar och det kommer ut vatten på hela golvet.
Antagligen kommer jag att behöva anmäla det till vår hyresvärd.
Hyresrätt FTW!*
 
Jag var inte ett särskilt bortskämt barn,
men har trots det fått höra att jag verkade "vara rädd för smuts under naglarna".
Jag tänkte bara meddela världen att det blev folk av mig ändå.
 
Igår googlade jag nämligen på vad man ska göra när badkaret rinner ut på golvet snarare än ner i avloppet. Och hittade något lite halv-seriöst forum (Familjeliv FTW!*) där det framkom att det enda som fanns att göra var att köra ner armen och gräva fram godiset**
 
Så det gjorde jag. Utan gummihandskar. 
 
 
 
 
* FTW kan antingen betyda "For the win" eller "Fuck the world" enligt Urban Dictionary. Jag valde Win-varianten.
** Nej, inte riktigt godis. 

Liknande inlägg