Pictures

Lite halvnya bilder...
 
 
Någon dag kommer jag att ångra att jag inte köpte den här skivan. Ordvitsen liksom...
 
 
Köpte t-shirt på Metallica, här väntar vi på att det ska börja.
 
 
Ungefär såhär såg det ut senare.
 
 
Inspireras till framtida tatueringar kanske???
 
 
Vegetarisk buffét, jag älskar färgerna i vegetarisk mat. Det fanns en linsröra med kokosmjölk som var riiiiktigt god, måste nog försöka oss på något liknande hemma konstaterade vi.
 

The daily struggle

Galet hur snabbt konditionen försvinner, jag känner fortfarande att precis allt går tungt efter semestern...
Speciellt tempot har helt försvunnit, jag tyckte det var jobbigt att komma ner i 6:05 per km i morse, vanligtvis springer jag 5:50 i behagligt tempo.
Så dagens löpartips är att planera in semestern EFTER eventuella lopp.
 
Jaja, tur att jag inte springer med armarna iallafall, för de har galen träningsvärk.
 
 

Facts

Eftersom jag antar att ingen kommer att hinna titta på "Är vardagsdrickandet värre än helgfyllan?" på svtplay de två dagar det ligger kvar tänkte jag ge er en kort sammanfattning eftersom det var så intressant!
 
- Tydligen blir man inte uttorkad av alkohol, (den enda studien som finns är från 40-talet och testades på en enda person) det är acetyldehyd som bildas i blodet som gör att man blir bakis.
 
- Alkohol bryts ner till acetyldehyd i blodet som i sin tur bryts ner till vatten och koldioxid. Det är genetiskt hur snabbt alkoholen bryts ner, det är därför asiater tål mindre alkohol.
 
- Det är sämre att storsupa varje helg än att dricka lite varje dag. Främst är det fler toxiner (gift) som kommer ut i blodet, då tarmarna påverkas negativt av stora mängder acetyldehyd under en fylla. Men kroppen påverkas också negativt av vardagsdrickande, t.ex. levern är snarare känslig för kvantiteten än frekvensen på drickandet.
 
- Glen är en maskin  (jag brukar säga att Glenn är det ultimata namnet, och antar att alla i Göteborg håller med mig)