Mössan på!

Att få använda sin vita mössa på valborg var ju klart en av anledningarna att man överhuvudtaget tog studenten. Men till min stora förtret så gör man inte så i Sverige!!!
Galet, är det kanske min livsuppgift att införa denna tradition i landet, kanske kan jag hitta nån staty att tvätta också?
 

Glad Valborg!

Idag har jag varit hos tandläkaren, var inge vidare kul då det var ett par gamla lagningar som blivit kassa och jag måste dit och fixa dem senare i maj :(
Men nu har jag blandat ihop en drink med sambucca och hallonsoda och resultatet blev ok. Inte riktigt samma som den oförglömliga longdrinken med sambucca och hallon jag drack på en pub för ett par år sedan. Men nära nog - så nu blev dagen helt ok!
Och igår var en superdag! Den där jäkla tentan jag skriver om och om igen tycks äntligen ha blivit godkänd! Jag var INTE glad när jag gick hem ifrån den sittningen och tänkte att det blir väl att gör om den in augusti - men nej jag slipper!!!! Lycka!!!
 
För övrigt hittade jag en länk på facebook nyss med en manlig pinup kalender
Så glad maj önskar jag er i förväg med denna bilden!

Iiiih!

Får lite läskiga vibbar á la 2 liter äcklig morots-smoothie. Nu är det visserligen äppelchutney jag försöker mig på, men om det blir äckligt får jag slänga bort en hel kastrull! Återkommer om det blev bra!


Liknande inlägg