Glossybox

Hämtade ut en ny glossybox idag, helt ok innehåll! Jag gillar att få nagellack, det turkosa i förra boxen hade galet bra hållbarhet, var fint i säkert 2 veckor! Annars har vi kikat in medeltidsmarknaden i wadköping idag och spelat mus-roulette, det var en tjej som hade en mus och så satsade man på vilket hål musen skulle springa in i, jag gissade rätt och vann en bärnsten!
Och om ni minns att jag beställde från forever21 och att det kan vara knepigt med utlämningen när man beställer från utlandet.... Detta tog priset! De använder tydligen ups vars närmsta utlämningsställe är i Västerås, hahaha!

Nora

Vi for en kort sväng till Nora idag, främst för att smaka glassen! Det fanns annars gott om loppis att kika på, bland annat inne i en tågvagn. Tyvärr var vädret kasst, så vi stannade inte så länge. Ska nog ta och läsa lite Maria Lang också, hon tycks vara poppis nu!

Forever 21

Åh, det blev lite nätshopping...
Jag har önskat mig en randig klänning med tyget lagt åt olika håll sedan jag såg filmen Show Boat
 
Så nu hittade jag en på rea från Forever21!
 
Lite klurigt med storlekarna bara, vi får se om den passar när den kommer fram!
Dessutom hittade jag ett par träningsbyxor.
 
Lite spännande att prova nya nätbutiker, paketet brukar nämligen kunna komma lite vartsomhelst.
Sportsdirect.com har skitbilliga kläder men kommer med hemleverans eller så får man åka lååångt för att hämta. Och Dress-for-less.se hamnade på något konstigt postkontor i en annan ända av stan (ja, POSTKONTOR, jag som trodde det var utdött i Sverige).