Nya tag!

Inleder veckan med flyttledighet, som jag upptäckte att jag kunde ta ut i fredags vid lunchtid. Så jag har himla flyt och får kort vecka nu!
Egentligen har vi ju redan flyttat, men jag ska cykla iväg och kvittera lite nycklar och sånt.
Och så känner jag att jag kan behöva en dag extra då förra veckan var något stressig, ska bli så skönt att komma igång och laga ordentliga lunchlådor bland annat.
Annars började jag veckan med nya rekord!
 
 
Vi har rätt mycket intervallträning i vårt träningsschema, så jag förväntar mig att fortsätta i samma takt. Innan har jag mest sprungit långt och långsamt, det är lite mera njutningsfullt än att flåsa på som en döende hund ungefär.
 
På tal om hundar fick jag ett mycket märkligt försäljarsamtal i morse. Till att börja med pratade killen skånska och hade en förening med typ världens längsta namn som jag inte hörde alls.
Han inledde med att han ringde till mig med anledning att han hört att jag gillar hundar. Det gör jag inte.
Det tyckte han var konstigt, och att han måste ha ringt fel johanna eftersom han hade hört att hon älskade hundar. Det stoppade dock inte honom från att försöka få mig att rädda hundar från att bli massavrättade, så jag ljög ihop att jag satt på jobbet. 
 
 

So close

Nu är det nära till FLYTTEN!
Ska bli såååå fint att bo lite större.
 
Iallafall har vi snart hela lägenheten nedplockad. Ska bli skönt att få det överstökat, för jag börjar bli lite confused av allt jag måste hålla i huvudet. Till exempel ringde städfirman jag anlitat till mig i morse och undrade vad jag hade på hjärtat. Jag fattade ingenting, men tydligen hade jag råkat rings dem igår och spelat in ett lång röstmeddelande som var tyst... eh.
 
Jag är sugen på ett sånt här linne, men vete tusan vad man har för bh till. Snyggast är ju utan, men att jag tränar utan bh tror jag bara blir en hit för pers del (vi tränar typ alltid ihop).
 
 
 
 
 

Fullt upp!

NU har vi fått till ett datum för lägenhetsbyte om två veckor, hejsan vad bråttom vi fick  :)
Ringde och bokade flyttstädning idag och hoppas att det går bra att flyttstäda en lägenhet som inte är tom (vi har ju liksom ingenstans att mellanlanda med prylarna). Så nu har vi börjat fantisera om vilken slags möbler vi vill ha. 
 
Annars tränade vi med en ny PT idag, hon var väldigt peppad och hade lagt upp ett program åt oss så att vi kommer att vara i toppform till tough viking. Så nu är vi också peppade. Men kroppen känns lite mör idag efter dubbla träningspass två dagar i rad (och då räknar jag inte med vår plank-träning på jobbet!).
 
Annars har jag dryckeskunskaps-tenta, körlektioner och välgörenhetsspinning inbokat. Så det känns som att det händer mycket nu. I söndags kändes det långt kvar till körkortet då vi skulle ut och köra och vekligen inte kom överens överhuvudtaget, kanske lika bra att mina föräldrar aldrig anmälde sig som frivilliga att köra med mig, dem kan det ju vara svårt att komma överens med ändå.