Helgen

Vi har varit på Spa i helgen till Loka Brunn!
Mycket mysigt! Vi hade köpt ett "kärlekspaket" där det ingick en duobehandling, där man turas om att få massage/bada badkar i samma rum.
Vi gick även på ölprovning, som var grym! Det var en liten tant med något utländskt påbrå som höll i provningen och hon kunde en massa spännande grejer, och det var generöst med öl i glasen. Så vi var lite runda under fötterna redan innan middagen, haha.
Middagen var också riktigt bra, med bland annat fönsterlav i huvudrätten (mossa), som var häftigt
 
 
Den här veckan har jag fått en riktigt svår uppgift, nämligen att hitta på en halloweenkostym till Per.
Allt jag har kommit på hittills är alldeles för avancerat och galet, så - ett lakan med två hål i kanske, eller om det är för krångligt kan han ju alltid vara "investment banker"...
.
 
 

Bakisträning

Jag var på Afterwork med jobbet igår, vi åt på en fancy restaurang och gick vidare för drinkar. Jag har bara en vecka kvar på jobbet nu innan jag byter till statistiker! Så att det blir att sluta på topp!
 
Iallafall var en kollega imponerad över hur mycket sprit jag kunda hälla i mig och fortfarande vara nykter, men mest imponerad var nog jag över detta faktum. Det känns faktiskt inte hemskt alls att börja lördagen med träning! Men det blir inte några nya viktrekord, haha.
 
Senare idag ska vi iväg på SPA till loka brunn, ska blir nice (typ årets semester för min del).