Weekend

Det var ett tag sedan jag skrev senast, och sedan dess har jag hunnit fixa körkortet (ÄNTLIGEN!!). Men ännu inte hunnit köra runt något själv (oklart när det blir av, vi har ju inget behov precis av att ta oss någonstans med bil...).
 
Vi bestämde oss också för att köra på med Crossfit och har bundit upp oss på galenskapen ett helt år framöver. Får se om det blir några HSPU's eller Double Unders såsmåningom. Men just nu är det lite av en bedrift att jag överlever ett helt pass tycker jag nog.
 
Förra helgen var vi och såg In Flames på Conventum. Med tanke på att det är tredje gången jag såg dem skulle man kunna tro att de var mitt favoritband eller nåt. Inte riktigt kanske, men jag hör iallafall skillnad på flera av deras låtar (Metal kan ibland vara en timmes bröl till något som mest låter som världskrig)
 
Den här helgen ska vi iallafall åka bort till Stockholm för att gå på The Prodigy!
Vi valde hotell baserat på frukosten (Clarion Sign) som vi tänker avnjuta hela två dagar i rad och köra halvdag på jobbet även på måndag. Känns lyxigt.
 

BuhuDet kommer typ inte mera opassligt, kontot ekar tomt. Jag var sååå sugen på att slå till på en ny iPad direkt när service-killen berättade att det var kört, men vid närmare eftertanke vill jag nog ha ett ordentligt ordbehandlingsprogram osv. Så det blir nog ny laptop vid nästa lön...

Förhoppningsvis (håll tummarna nu) så ska körkortet sluta äta pengar som ett slukhål. Det KAN bli tredje gången gillt i e.m. Vet inte riktigt vilket mind-set som är säkrast, vill ju inte bli sänkt av ännu ett misslyckande men ändå ha inställningen att det kommer att gå bra...

Jag tänker att det är som de sista kilometrarna i lidingöloppet. Hela kroppen gör ont, men det är liksom bara tre kilometer kvar av trettio, så man hoppar liksom inte av då!

På tal om löpning tycks snabbhets-spärren äntligen ha släppt! Helt otroligt att det ska behöva ta två månader att ta igen en månads semester. Paleo-dieten vi kör och avsaknaden på skit (socker och alkohol) har nog också gjort sitt. På lördag har vi kört en månad -så då ska vi äta!