Löpning

Igår sprang jag lidingöloppet på 3 timmar och 18 minuter!
Precis som typ alla andra jag hört prata om loppet så tycker jag att starten var alldeles för trång, första kilometern hade jag en snittid på 9:52/km, alltså promenadfart!
Så jag kommer antagligen anmäla mig till nästa år också och hoppas på en bättre startgrupp!
I övrigt så la jag alldeles för mycket krafter på att försöka tränga mig förbi folk den första milen och hade ont i kroppen redan halvvägs in i loppet, så sista milen visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag höll nästan på att börja lipa när det var bara upploppet kvar eftersom det var så skönt att det snart var över.
Men det var roligt också!
 
Idag är mina leder arga och jag vaggar fram som en gammal tant. Hoppas det går över snart, för jag har köpt så mycket nya träningskläder som jag vill ut och springa i helst genast!
 
 
Löparjacka från Stadium Outlet och ett par vad-sleeves som jag köpte igår.
Ett par nya löparskor står överst på önskelistan nu. Svårt att bestämma mig vad för typ jag vill ha, jag spanar in ett par IceBug trailskor, då de tydligen ska ha bästa greppet om jag vill ställa upp i någon Tough Viking nästa år, eller om jag ska satsa på ett par mer dämpade skor och anmäla mig till Stockholm Marathon kanske...